Traktorer och maskiner till salu

Tillbaka till Per Larssons Bil     Tillbaka till Per Larssons Museum

Ett större antal traktorer i samlingen ska säljas

Vänligen kontakta mig för info

Rickard 070-6263954

För mer info vänligen kontakta Rickard Larsson

070-6263954

En av landets finaste traktorsamlingar på auktion!
 
  Bilweb Auctions säljer nu Per Larssons traktormuseum i Staffanstorp.
 
Sammanlagt säljs ett 80-tal unika veterantraktorer. På auktionen som har final den 15-16 september kommer också uppemot 20st klassiska bilar samt 40st äldre motorcyklar och mopeder att säljas. Dessutom mängder av stationära motorer, äldre jordbruksredskap och reservdelar med mera. 
 
Per Larsson var bondsonen som under många år framgångsrikt drev Per Larssons Bil i Staffanstorp. Parallellt med företagandet samlade han och renoverade jordbrukstraktorer – vilket med åren resulterade i en fantastisk samling. 
Sedan Per och hans hustru tragiskt gick bort i en bilolycka 2010, är det sonen Rickard som tagit hand om traktorerna. Rickard förverkligade sin pappas dröm och och färdigställde 2011 Per Larsson Antique Traktor Museum. Nu är dock tiden mogen för att avyttra samlingen som rymmer godbitar som Rumely Oil Pull, Field Marshal Series III, John Deere Model A, Volvo T43 Hesselman och Oliver Standard 88. På auktionen kommer också en stor mängd samlarbilar och motorcyklar säljas. Bland annat en Saab Sonett, en Jensen Interceptor och en Datsun Fairlady Roadster. 
Den 7-8 september är det auktionsvisning på Mossheddinge gård mellan Staffanstorp och Klågerup. Auktionen avslutas den 15-16 september som nätauktion på www.bilwebauctions.se. Här hittar du också visningstider, vägbeskrivning och kan deltaga budgivningen. 
 
Länk till auktionen:
https://bilwebauctions.se/traktormuseum/samlarbilar
 
Med vänlig hälsning
Michael Luft
Bilwebauctions AB
0708-202113


Tillbaka till Per Larssons Bil     Tillbaka till Per Larssons Museum